Alta Kraftlag fyller hele 75 år i 2023

I den forbindelse deler vi ut 75.000 kroner

til en eller flere lokale lag og foreninger hver måned gjennom hele året.

Jubileumsmidler skal gå til formål som skaper glede og trivsel i Alta, Loppa og Kvænangen kommune. Støtten kan gjerne gå til en aktivitet eller event, ikke bare normale driftsmidler. Det vil vektlegges at midler når flest mulig.  

Alle lag og foreninger står fritt til å søke støtte. Jo tidligere det søkes jo større sjanse er det for å få midler.

Søknad må inneholde: ​
  • Kort beskrivelse om lag/forening 
  • Hva støttemidler skal brukes til?
  • Hvorfor støttemidlene er viktig for lag/forening?

Søknaden må ikke være lang, om vi trenger ytterligere informasjon tar vi kontakt. Søknader og eventuelle spørsmål sendes til kunde@altakraftlag.no

Disse har fått jubileumsmidler

Kulturleder i Alta kommune, Tor Helge Reinsnes Moen, er strålende fornøyd etter at BUA ble tildelt 75.000 kroner fra Alta Kraftlags jubileumsmidler. Pengene går til å kjøpe masse nytt utstyr som leies ut gratis til byens befolkning. Foto: Frank Rune Isaksen, Frikant.

JANUAR

BUA ALTA

Mottaker for januar er BUA ALTA. Her kan du låne utstyr helt gratis til flere sports- og friluftsaktiviteter i inntil 7 dager. Du kan låne blant annet langrennsski, alpinski, sykler, telt, sekk, kokeutstyr, packraft og kano.

Støttemidlene på 75.000 kroner går til innkjøp av enda mer utstyr, slik at utvalget øker. Vi ønsker BUA lykke til videre!

Tverrelvdalen Husflidlag arrangerte Alta Strikkefestival for 8. gang i 2023. Et lavterskeltilbud uten inngangspenger. I februar fikk festivalen 30.000 kroner i støtte av jubileumsmidlene til Alta Kraftlag. Her ser vi Wenche Magerøy, leder for Alta Strikkefestival, sammen med årets hovedgjest Birger Berge. Foto: Frank Rune Isaksen, Frikant

FEBRUAR

TVERRELVDALEN HUSFLIDLAG

Med formål å ivareta og utvikle husflid og håndverk arrangerer Tverrelvdalen Husflidslag en årlig strikkefestival. Et lavterskeltilbud uten inngangspenger. I februar arrangerte de årets festival med støtte fra oss. De ble tildelt 30.000 kroner i sitt arbeid med festivalen. Vi var innom årets arrangement og fikk oppleve fullt hus begge dagene.

Randi Emaus og Langfjord samfunnshus er strålende fornøyd med å jubileumsmidler fra Alta Kraftlag i februar. Fredag 31. mars skal det arrangeres inspirasjonskveld på samfunnshuset med Øystein "Pølsa" Pettersen som foredragsholder. Foto: Frank Rune Isaksen, Frikant.

FEBRUAR

LANGFJORD
SAMFUNNSHUS

Langfjord samfunnshus arrangerer inspirasjonskveld med Øystein "Pølsa" Pettersen fredag 31. mars. I den anledning gir vi 45.000 kroner til arrangementet og håper på fullt hus. Foredraget handler om hvordan prestasjoner og fremgang skapes - i hverdagen, i jobben, i alt - om hvordan vi angriper dagen og bli fornøyd med oss sjøl! «For det er dét det handler om», sier Øystein, «om å bli Helt Konge!» Lykke til med inspirasjonskvelden!

Loading...