Da vår nåværende nettsjef har fått andre oppgaver i konsernet søker Alta Kraftlag Nett AS ny

NETTSJEF

Som nettsjef vil du jobbe tett sammen med våre kompetente ingeniører, sivilingeniører, elsikkerhetskonsulenter, montører og teknikere. Vi søker deg som er faglig dyktig og har et overordnet blikk på selskapets virksomhet. Du vil få en sentral rolle i oppfølgingen og utviklingen av selskapets ansatte og ansvarsområder, og vil være en viktig bidragsyter for å bygge en god samarbeidskultur og engasjement på tvers av ulike fagområder.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

Du har:

Vi kan tilby:

For den rette kandidaten kan det bli aktuelt å tilby stilling som daglig leder for Alta Kraftlag Nett AS. Aktuelle tilleggsoppgaver vil da være:

Nærmere opplysninger om stillingen fås hos administrerende direktør Per-Erik Ramstad, mobil 957 55146.

Ønsker du å bli en del av vårt flotte kraftLAG?

Søknad med CV sendes til per@altakraftlag.no innen 10. desember 2020.

Send inn din søknad nå!

Send e-post

Konsernet Alta Kraftlag SA er for tiden i en omfattende omstruktureringsprosess. Konsernet består av morselskapet Alta Kraftlag SA, med nyopprettede og heleide datterselskaper; Alta Kraftlag Nett AS, Alta Kraftlag Fiber AS, Alta Kraftlag Drift AS og Alta Kraftlag Produksjon AS. Konsernet har totalt 60 ansatte, hvorav 17 er ansatt i Alta Kraftlag Nett AS.

Fra 1. januar 2021 overtar nettselskapet eierskap og driftsansvar for kraftnettet som forsyner Alta kommune, samt deler av Loppa- og Kvænangen kommune med elektrisk kraft. Vi har totalt 13.500 aktive målepunkter i nettet, og vi er svært stolte av å kunne skilte med høy leveringssikkerhet, lav nettleie og landets mest fornøyde nettkunder.