SøK
Du er her: Altakraftlag.no / Strøm / Smart Strøm / Smart Strøm Blogg / Smart Strøm i Kvænangen og første milepæl er nådd!

Smart Strøm i Kvænangen og første milepæl er nådd!

Nå er vi godt i gang med montering av nye strømmålere i Kvænangen Kommune. Dette har så langt gått veldig bra! Samtidig med dette har vi nådd første milepæl: de første 1000 Smart Strøm-målerne er montert!! HURRA!!!

Kundene våre tar godt imot oss og er fornøyde med å slippe å lese av måleren både i hjem og fritidsboliger. Monteringen i Kvænangen går unna -  tross litt mer kjøretid enn vi hadde på Aronnes. Den eneste utfordringen vi har hatt er at det er mange hytteeiere i kommunen som kun er tilstede i helgene, men ved god hjelp av hyggelige kunder har vi klart å løse dette på en god måte.

Montørene som er i full gang med målerbyttene er de lokale guttene fra Kvænangen, i tillegg hentes det inn montører fra Alta ved behov. Vi jobber nå i områdene i og rundt Kvænangsbotn, Kjækan, Sørstraumen, Badderen og Undereidet. Vi jobber oss mot Burfjord og vil starte med målerbyttene der i månedsskiftet september/oktober. Alle vil få brev og sms hos oss i forkant av målerbyttet med informasjon om hva som skal skje og for å avtale tid for målerbyttet. Våre montører har lett gjenkjennelige biler og klær, samt at de har på seg ID-kort.

I forbindelse med målerbyttene har noen av oss i Smart Strøm-prosjektet vært i Kvænangen og vi legger derfor ved noen bilder fra turen vår! 

Vi håper dere får en fin høsttid :)