SøK
Du er her: Altakraftlag.no / Strøm / Smart Strøm / Smart Strøm Blogg / Bookingteamet er på plass!

Bookingteamet er på plass!

Helle Sigvaldsen, Cathrine R. Hammari og Maria Esberg er alle nyansatte hos Alta Kraftlag og utgjør teamet som skal stå for kontakten med kundene i forbindelse med installasjonen av de smarte strømmålerne.

Helle Sigvaldsen og Maria Esberg har nå begynt hos Alta Kraftlag som kundebehandlere i Smart Strøm-prosjektet. De to dyktige damene fikk jobben i konkurranse med 89 andre søkere og vi er veldig fornøyde med at begge to nå er på plass hos oss! Cathrine R. Hammari er ansatt som Prosjektkoordinator og har siden september 2015 vært med på planlegging og praktisk tilrettelegging i prosjektet. Cathrine har ansvar for kundekommunikasjon og booking, og har en viktig rolle for at dere som kunder skal ha en god opplevelse av bookingprosessen og vårt besøk hos dere.

Disse tre vil sammen med andre ansatte fra markedsavdelingen snart gå i gang med å kontakte de første kundene på Aronnes for avtaler om målerbytte. De vil også være behjelpelige med det dere måtte lure på og trenge hjelp til i forbindelse med målerbyttet og de nye strømmålerene.

Vi er glade for å ha fått alle nye prosjektdeltakerne på plass, og gleder oss til fortsettelsen!